Välj en sida

Idag åker jag till Tanzania på safari och några dagars sol och bad på Zanzibar. En liten kombination av jobb och semester med tyngdpunktenen på det senare. Men kameran är givetvis med. Skrivblocket likaså. Jag hoppas på möjligheten att komma ganska nära djuren (det lär hända lättare och oftare än man tror har jag fått höra) och komma hem med åtminstone några fantastiska bilder. Benke på Nikon som jag träffade på Norrlandsdagarna har gett mig hopp. Han visade upp ett antal fina bilder han själv tagit och konverterat till svartvitt i bästa Nick Brandt anda.


Foto: Nick Brandt, http://www.nickbrandt.com/

Bilden är lånad från Fotografiskas facebooksida. Du hittar bilden här: https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.10150324278447555.344891.142320852554&type=3

Jag är tillbaka på kontoret den 5 mars och hoppas verkligen att det inte kommer ställa till problem för någon av mina kunder. I nödfall går det alltid att kontakta mina kollegor som har access till min dator och eventuellt kan hjälpa till. Du hittar kontaktuppgifter till dom på: www.mawixart.se och www.filuriform.se.

Ha det gott så länge!

/Maria