Välj en sida

Idag var jag på mässa och tog ett visitkort från en fotograf. Jag är nämligen en riktig bildnörd och älskar att kolla på andras bilder (dessutom måste man ju spana in konkurransen ;D). Döm om min förvåning när jag inte hittar några bilder på fotografens hemsida. Jag kan inte låta bli att undra hur kunderna ska kunna veta vad dom köper …

När man ska välja fotograf är bilderna a och o. Mitt bästa tips när du ska välja fotograf är att se vad fotografen har åstadkommit tidigare. Tycker du om fotografens bilder? Om inte – kolla in någon annan.

Jag har mitt eget sätt att välja "utsnitt" och mitt eget sätt att hantera både människor och andra motiv. En annan fotograf ett helt annat. Jag brukar fotografera för skojs skull tillsammans med en kollega från Fototjänst. Då blir det extremt tydligt. Våra bilder blir nämligen helt olika trots att vi använder samma modell och samma studioutrustning.

Gillar du inte mina bilder – välj en annan fotograf. Jag kan till och med hjälpa dig med tips på vilka andra som finns. Viktigast är att du som kund blir nöjd.

Trevlig helg!

/Maria