Välj en sida

Hej och hå vilken åktur det blev med sjöräddningsgänget igår kväll. Runt 30 knop genom vågorna mellan Svinöra och Baggen var en omskakande upplevelse. Resten av turen likaså. Jag är otroligt tacksam att jag inte har anlag för åksjuka för då hade jag nog fått hänga över relingen. Ändå blev kommentaren från besättningen: "då ska du följa med när det blåser någon gång". Tveksamt om jag nappar på det erbjudandet.

På två kvällar har jag nu fått ihop en ansenlig skörd av bilder både på "Rescue Sparbanken Nord" och mer dokumentära bilder på besättningen. Som vanligt blir det tyngsta jobbet att göra själva gallringen. När det är klart så tänker jag slänga upp en serie bilder på bloggen. Sjöräddningstemat fortsätter alltså ett tag framöver.

Här kommer en bild från insidan. Under tiden besättningen övade mörkernavigering fanns inte mycket mer att göra än att sitta still i mörkret. Åtminstone om man ville åka något mer bekvämt. Lite, lite ljus från en röd lampa gjorde det möjligt att faktiskt ta en bild på högsta iso. Ett under att det ens fungerar.