Välj en sida

Gårdagen blev succé. Närmare ett hundratal besökare blev det innan kvällen var över. Affärer gjordes och nya kontakter knöts. Inte bara för oss utan för våra gäster.Vi hade en jättetrevlig kväll och är helt överväldigade över alla fina gåvor. Vi drunknar nästan i blommor, läser böcker, äter korv, tänder ljus och dricker kaffe ur ny termos. Vi tittar på nya tavlor, fotografier och dekorationer, formger en rollup, äter god choklad och känner oss rent allmänt som tre riktigt bortskämda brudar.
Många lyckönskningar blev det …


En del av blomsterprakten plus en tjusig glaspippi från Heta Hyttan. Den passar perfekt med våran gröna färg i hallen.


Mumsig choklad i mängder …


Tyvärr saknar vi riktiga mingelbilder eftersom fotografen av naturliga skäl var lite upptagen … men idag har jag och praktikant-Christoffer i alla fall fotograferat en del. Det passade ypperligt att han fick öva lite ljussättning på blomsterskörden. Jag inledde med ett orkidéstilleben.


Lulefotograferna kom med kvällens tyngsta gåva – förbundets "masterpiece" – boken Centennium. Den är dessutom multifunktionell. När man läst allt eller helt enkelt tröttnar på att läsa kan man alltid använda den som mordvapen, ankare eller kanske som motvikt till ett bomstativ. =)

Tack alla som förgyllde våran invigning. Vi är så himla glada att ni ville komma!

Hälsningar,
Maria, Tone och Maggan

P.S. Ni som ville ha receptet på den smarriga tårtan hittar det på Tones blogg: www.filuriform.se