Välj en sida

I onsdags var jag på en riktigt bra workshop med Knut Koivisto. Efter att ha pratat bild i flera timmar och fått kritik på våra egna inskickade bilder så fick vi i uppgift att gå ut på stan och ta minst en bra bild. Tid: 45 minuter. Tema: inget, däremot skulle vi ha ledorden "närvaro" och "form" i åtanke.

Det var inte helt lätt att komma sig för att fråga okända människor om att ställa upp på bild. I närheten av Vasaplan hittade jag till slut ett gäng killar som jag bestämde mig för att prata med. Dom var alla snälla nog att ställa upp. Tyvärr fick inte alla möjligheten att synas utan det blev dom här tre nedan som fick vara med. Själv är jag nöjd med insatsen och tycker dessutom att jag fick riktigt bra kritik.

Grabbar, om/när ni ser det här så skicka mig ett mejl (maria@mariafaldt.se) så skickar jag bildfilen som tack för att ni ställde upp.

Så här såg det förresten ut efter stadsrundan när vi fick en (allt för kort) stund att fixa iordning bilderna. Från vänster: Andreas från Umeå, Krister (skymd) och Paulina från Skellefteå samt Sara från Umeå.

Paulina i djup koncentration.

/Maria