Välj en sida

Idag har jag fått den stora äran att få se en dröm gå i uppfyllelse. Min äldsta och trognaste kund, tillika vän, har nämligen invigt sitt livsverk – Yogahuset.

Invigningen bjöd på allt från yogauppvisning till underhållning av finurliga Åsa Persson. I invigningstalet berättade Kristina underhållande om hur Yogahuset kom till. Lånelöften, fondväggar och tjocka släkten var några av ingredienserna. Tårar och jubel likaså. 

I talet passade Kristina på att bjussa friskt på stora tack till många av de företag och människor som på ett eller annat sätt varit lite extra involverade i Yogahuset. Bra reklam skulle jag nog vilja säga. En av mina andra kunder, Sparbanken Nord, fick sannolikt många nya kunder denna kväll …  Själv fick jag många och fina lovord. Så pass att jag blev riktigt generad. 

Själv vill jag tacka Kristina! För lovord. För vänskap. Och för fantastiska och välgörande yogalektioner som gör att jag fixar att arbeta vid datorn varje dag. Jag önskar henne all lycka i världen!

Och du – om du aldrig har provat yoga så tycker jag definitivt att du ska passa på i helgen. På lördag är det öppet hus där det bjuds på gratis prova på lektioner.