Välj en sida

Nu är det ett bra tag sedan bloggen uppdaterades så jag tycker att lite bilder kan vara på sin plats. Här kommer ett urval av bilder från en dagsutflykt till Gibraltar som gjordes under min semesterresa till Spanien.

Gibraltar är en liten engelsk koloni och består i stort sett av en liten stad och en stor, stor klippa. Man parkerar i Spanien och promenerar först genom passkontrollen och sedan rakt över landningsbanan(!) för Gibraltars flygplats. Intressant. Vi gjorde en guidad tur på två timmar (billig och helt klart värd sitt pris) uppför de extremt smala och slingrande vägarna. Turen innefattade fyra stopp med: utsikt över Afrika, en grotta, utfodringsplatsen för apor (det finns sex olika apfamiljer på berget) och en militär tunnel. På sista bilden ser du landningsbanan och Spanien innifrån tunneln.

Upplever du bilderna en aning oskarpa? Det beror på att dom ej är helt anpassade för visning på bloggen. Är du bildköpare så tänk på att alla bilder måste anpassas för olika användningsområden för att se så bra ut som möjligt. Jag återkommer i nästa blogginlägg med exempel på en bra och dåligt anpassad webbild.