Välj en sida

Så var jag då tillbaka i stan igen efter en helg med massor av foto, foto, foto. Jag är verkligen fullproppad med kultur och inspiration. Har dessutom lyckats vila upp mig lite efter min hektiska jobbhöst. 

Fredagen tillbringades på Fotomässan där det fanns mängder av fotoutställningar att titta på. Lagom till lunch mötte jag upp Christer och Hanna (även dom från Svensbyn). Efter matintaget tror jag att vi spenderade hela två timmar bara med att kolla på alla utställningar. Vilken lyx!

Lördagen ägnades åt Lars Lerins akvarellutställning på Waldemarsudde samt en sväng förbi Kulturhuset och Nan Goldins fotoutställning. Som bonus bjöd Kulturhuset på ytterligare två fotoutställningar, bl.a. en med samtida Spansk fotografi där det fanns ett antal minnesvärda bilder.

Söndagen blev mer privat med besök hos goda vänner i Uppsala. Måndagen var det dock dags för jobb. Jag fotograferade såväl mer dokumentära bilder som mer riggade bandporträtt på Monday Magic. Det blev en hel del godbitar som jag hoppas att dom ska ha mycket nytta av i framtiden.

För dig som vill veta hur Monday Magic låter: www.myspace.com/mondaymagic