Välj en sida

Så var det äntligen bokat. Förra året åkte jag aldrig iväg men i år blir resan till Fotomässan i Stockholm av. Det är en dryg månad kvar men jag längtar redan. Inte så mycket för att gå runt och kika på produkter (i och med D3:an och objektiven till så har jag investerat nog för det här året …) utan för att få möjlighet att se massor med fantastiska fotoutställningar på ett och samma ställe. Dessutom bjuds det på trevliga små seminarum och föreläsningar. Skoj och inspirerande helt enkelt.

Väl på plats i Stockholm kommer jag att fota mina första bandbilder. Det är fenomenala MondayMagic med sköna och skönsjungande Jenny Hansen (se bilder på henne i tidigare blogginlägg) som önskat mig som fotograf. Det kunde jag ju givetvis inte tacka nej till. Lyssna förresten på MondayMagic på www.myspace.com/mondaymagic  

På hemmaplan händer det också grejor. Sparbanken Nord bjuder på föreläsning med Mattias Klum och i Skellefteå föreläser Brutus Östling. Två högst kompetenta naturfotografer som jag definitivt ska åka och lyssna på. 

Med allt detta, massor av genomförda fotouppdrag, fler "i pipen" samt ett påbörjat arbete med en kommande fotoutställning så känns detta som en riktig, riktigt härlig höst.

/Maria