Välj en sida

Jag hade förmånen att vara med som stillbildsfotograf på filmen "Någon annanstans i Sverige" som har premiär i dagarna. Här kommer en bild från första inspelningtillfället jag deltog på. En riktigt kall kväll i Rosvik för lite drygt ett år sedan. Igår var det dags för lokal premiär på Royal i Rosvik.  Lite annorlunda, men mycket trevligt. 

"En djupt tragisk komedi", så beskrivs filmen på affischen. Och det stämmer verkligen. Hur var den då? Utan att egentligen ha särskilt mycket erfarenhet så vågar jag mig ändå på att säga att det är svårt att bedöma en film där man varit en del av arbetet bakom. Jag tittar och tänker på så mycket annat runt omkring att det är svårt att följa storyn. När det gäller "Jag saknar dig" så var det först tredje gången jag bara kunde åka med och verkligen se filmen "på riktigt". Alltså ska jag inte ge någon form av recension annat än att jag gillade den. Och jag gillade verkligen skådespelarinsatserna. Shit vad bra dom var.

Jag måste förresten få berätta att jag faktiskt fick en inbjudan till premiären i Stockholm på måndag. Tyvärr kommer jag inte att vara där. Hinner helt enkelt inte. Dessutom har jag farit och flängt så mycket under året att jag ligger lite lågt ett tag. Nu har jag alltså missat två chanser att få gå på "riktig" galapremiär så jag hoppas verkligen att det kommer fler tillfällen. Vore kul att få vara med en gång i alla fall. Hör ni det filmfolk –  här finns en stillbildsfotograf till förfogande. ;D