Välj en sida

Gårdagen handlade helt och hållet om foto, från morgon till kväll. Jag började med en porträttfotografering tätt följt av en kurs i "konsten att få dåliga bilder att bli acceptabla". Så löd i alla fall önskemålet från kunden även om kurstiteln blev det något kortare: "Bättre bilder". Ett riktigt kul uppdrag. Särskilt eftersom det var väldigt länge sedan jag höll någon form av utbildning.

Efter lunch genomförde jag ett fotouppdrag av en ny Stockholmskund – Kung Partners. Uppdraget bestod av redaktionell fotografering på Smurfit Kappa för en artikel om säkerhet inom skogsindustrin genomförde jag igår. En utmaning. Industribilder är verkligen inte det lättaste att fota men resultatet blev bra. Efter Smurfit Kappa jobbet mötte jag upp Francis Goossens på Ekbergs för att fika och prata om honom och hans musik. Francis kommer att vara en av de personer jag porträtterar till min fotoutställning i augusti.

Efter fikat blev det åter till kontoret för att leverera bilderna från Smurfit Kappa. Klockan hann bli 20.30 innan det blev full dag.